پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری - دانلود تحقیق مقاله پروژه
پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری
پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوریپروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری فهرست مطالبخلاصه طرح : 4فصل اول -  کلیات 5 1- 1 مقدمه : 6 نام چای در نقاط مختلف جهان 8 تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران 8 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 9 محل اجرا : 9 1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 9 1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 10 مجوز های قانونی : 10 مراحل صدور جواز تاسیس : 10 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 11 1-   اشخاص حقیقی 11 2-   اشخاص حقوقی 11 مدارک مورد نیاز: 11 اصلاحیه جواز تاسیس : 12 تعریف: 13 صدور پروانه بهره برداری : 13 مراحل صدور توسعه طرح : 13 فصل دوم -  روش انجام کار 15 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 16 بازدید از کارخانه بسته بندی چای و قهوه فوری 16 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 16 فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 17 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 17 فصل سوم -  امور مالی طرح 18 جدول 1 سود و حقوق گمرگی و شرایط ورود سال 1386 19 جدول 2 میزان تولید جهانی چای از سال 1992 تا 2003 20 جدول 3 آمار مصرف کشورهای وارد کننده چای 21 جدول 4 میزان مصرف ، جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 22 ادامه جدول 4 23 جدول 5 درصد افزایش تولید در سال های گذشته 24 جدول 6 پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سال های آینده 24 جدول 7 واحدهای فعال در زمینه تولید قهوه فوری در کشور 25 جدول 8 داده ها و اطلاعات مربوطه به طرح های در دست اجرا (برای چای خشک و چای کیسه ای) 25 جدول 9 مقدار تولید چای خشک و میزان واردات آن به نقل از سازمان چای 26 جدول 10 میزان مصرف ، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 27 جدول 11 ظرفیت اسمی طرح 28 جدول 12 ظرفیت عملی طرح که با راندمان 80 درصد در نظر گرفته شده است 28 جدول 13 هزینه های سرمایه گذاری ثابت 29 جدول 14 مشخصات زمین 29 جدول 15 خلاصه هزینه های محوطه سازی 30 جدول 16 خلاصه هزینه های ساختمانی 30 جدول 17 خلاصه هزینه های تاسیسات 31 جدول 18 خلاصه هزینه های وسایل نقلیه 32 جدول 19 هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی در طرح 32 جدول 20 هزینه های قبل از بهره برداری 33 جدول 21 هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا 33 جدول 22 هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا 34 جدول 23 هزینه تاسیسات مصرفی 35فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 36 نتایج حاصله از اجرای طرح : 37  خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .نام چای در نقاط مختلف جهان نام چای در سراسر جهان از دو واژه چینی به لهجه آمور در شمال چین «تای» و به لهجه کانتون در جنوب چین «چا» گرفته شده است که به زبان های روسی ، ترکی ، عربی ، هندی ، ژاپنی و پرتغالی به «چا» و به زبان فارسی به نام «چای» آمده است .تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران ابتدا گیاه چای به عنوان دارو وارد گردیده و بعدها مصرف آن گسترش یافته و به دلیل افزایش مصرف چای برخی از بازرگانان ایرانی را که دست اندر کار تجارت آن بودند ، به فکر انداخت که به کشت و تولید چای در ایران یپردازند . نخستین کسی که به این کار اقدام نمود ، حاج محمد حسین اصفهانی بود . او در سال 1302 هجری قمری در زمان ناصرالدین شاه بذر چای را از چین به ایران آورد . حاج محمد حسین در اصفهان به کشت چای پرداخت ، اما به این کار توفیق نیافت . در گزارش ها و مقالاتی که درباره بررسی های توسعه اقتصادی و صنعتی وزارت اقتصاد در سال 1349 منتشر شده است ، نامساعد بودن آب و هوای اصفهان و مخالفت های داخلی عل این ناکامی دانسته شده است . به هر حال کشت چای در کشور قبل از سال 1280 هجری شمسی رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای ، قهوه می نوشیدند ، به همین دلیل چای خانه های سنتی امروز همان نام سنتی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند . در سال 1280 هجری شمسی از طرف دولت وقت ایران...

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری دانلود پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری طرح توجیهی بسته بندی چای و قهوه فوری طرح کسب و کار بسته بندی چای و قهوه فوری کارآفرینی بسته

دانلود پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوریپروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری فهرست مطالبخلاصه طرح : 4فصل اول -  کلیات 5 1- 1 مقدمه : 6 نام چای در نقاط مختلف جهان 8 تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران 8 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 9 محل اجرا : 9 1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 9 1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 10 مجوز های قانونی : 10 مراحل صدور جواز تاسیس : 10 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 11 1-   اشخاص حقیقی 11 2-   اشخاص حقوقی 11 مدارک مورد نیاز: 11 اصلاحیه جواز تاسیس : 12 تعریف: 13 صدور پروانه بهره برداری : 13 مراحل صدور توسعه طرح : 13 فصل دوم -  روش انجام کار 15 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 16 بازدید از کارخانه بسته بندی چای و قهوه فوری 16 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 16 فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 17 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 17 فصل سوم -  امور مالی طرح 18 جدول 1 سود و حقوق گمرگی و شرایط ورود سال 1386 19 جدول 2 میزان تولید جهانی چای از سال 1992 تا 2003 20 جدول 3 آمار مصرف کشورهای وارد کننده چای 21 جدول 4 میزان مصرف ، جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 22 ادامه جدول 4 23 جدول 5 درصد افزایش تولید در سال های گذشته 24 جدول 6 پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سال های آینده 24 جدول 7 واحدهای فعال در زمینه تولید قهوه فوری در کشور 25 جدول 8 داده ها و اطلاعات مربوطه به طرح های در دست اجرا (برای چای خشک و چای کیسه ای) 25 جدول 9 مقدار تولید چای خشک و میزان واردات آن به نقل از سازمان چای 26 جدول 10 میزان مصرف ، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 27 جدول 11 ظرفیت اسمی طرح 28 جدول 12 ظرفیت عملی طرح که با راندمان 80 درصد در نظر گرفته شده است 28 جدول 13 هزینه های سرمایه گذاری ثابت 29 جدول 14 مشخصات زمین 29 جدول 15 خلاصه هزینه های محوطه سازی 30 جدول 16 خلاصه هزینه های ساختمانی 30 جدول 17 خلاصه هزینه های تاسیسات 31 جدول 18 خلاصه هزینه های وسایل نقلیه 32 جدول 19 هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی در طرح 32 جدول 20 هزینه های قبل از بهره برداری 33 جدول 21 هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا 33 جدول 22 هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا 34 جدول 23 هزینه تاسیسات مصرفی 35فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 36 نتایج حاصله از اجرای طرح : 37  خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .نام چای در نقاط مختلف جهان نام چای در سراسر جهان از دو واژه چینی به لهجه آمور در شمال چین «تای» و به لهجه کانتون در جنوب چین «چا» گرفته شده است که به زبان های روسی ، ترکی ، عربی ، هندی ، ژاپنی و پرتغالی به «چا» و به زبان فارسی به نام «چای» آمده است .تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران ابتدا گیاه چای به عنوان دارو وارد گردیده و بعدها مصرف آن گسترش یافته و به دلیل افزایش مصرف چای برخی از بازرگانان ایرانی را که دست اندر کار تجارت آن بودند ، به فکر انداخت که به کشت و تولید چای در ایران یپردازند . نخستین کسی که به این کار اقدام نمود ، حاج محمد حسین اصفهانی بود . او در سال 1302 هجری قمری در زمان ناصرالدین شاه بذر چای را از چین به ایران آورد . حاج محمد حسین در اصفهان به کشت چای پرداخت ، اما به این کار توفیق نیافت . در گزارش ها و مقالاتی که درباره بررسی های توسعه اقتصادی و صنعتی وزارت اقتصاد در سال 1349 منتشر شده است ، نامساعد بودن آب و هوای اصفهان و مخالفت های داخلی عل این ناکامی دانسته شده است . به هر حال کشت چای در کشور قبل از سال 1280 هجری شمسی رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای ، قهوه می نوشیدند ، به همین دلیل چای خانه های سنتی امروز همان نام سنتی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند . در سال 1280 هجری شمسی از طرف دولت وقت ایران به شاهزاده حاج محمد میرزا کاشف السلطنه چای کار که در آن ژنرال کنسول ایران در هند بود ماموریت داده شد تا چگونگی کشت و کار چای سازی را بیاموزد . مرحوم چایکار پس از مدت ها کار و تلاش روی مزارع چای در هند موفق شد اصول و فنون چای کاری را بیاموزد ، پس از آن با موافقت دولت هند دو هزار نهال را به ایران آورد بعد از مدت ها تحقیق بهترین محل کشت آن در شهرستان لاهیجان شناخت . پس از آن مرحوم چایکاری با مشتقات زیاد قطعه زمینی به مساحت حدود شش جریب در لاهیجان و مقداری در تنکابن یافت و شروع به کشت چای در این دو قطعه اراضی کرد که خوشبختانه از آنها چای معطری بدست آمد .1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : بسته بندی چای و قهوه فوریمحل اجرا : 1 –...

فروشگاه مقالات دانشجویی دانلود پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری طرح توجیهی بسته بندی چای و قهوه فوری طرح کسب و کار بسته بندی چای و قهوه فوری کارآفرینی بسته

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوریپروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری فهرست مطالبخلاصه طرح : 4فصل اول -  کلیات 5 1- 1 مقدمه : 6 نام چای در نقاط مختلف جهان 8 تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران 8 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 9 محل اجرا : 9 1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 9 1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 10 مجوز های قانونی : 10 مراحل صدور جواز تاسیس : 10 شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 11 1-   اشخاص حقیقی 11 2-   اشخاص حقوقی 11 مدارک مورد نیاز: 11 اصلاحیه جواز تاسیس : 12 تعریف: 13 صدور پروانه بهره برداری : 13 مراحل صدور توسعه طرح : 13 فصل دوم -  روش انجام کار 15 گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 16 بازدید از کارخانه بسته بندی چای و قهوه فوری 16 جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 16 فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 17 روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 17 فصل سوم -  امور مالی طرح 18 جدول 1 سود و حقوق گمرگی و شرایط ورود سال 1386 19 جدول 2 میزان تولید جهانی چای از سال 1992 تا 2003 20 جدول 3 آمار مصرف کشورهای وارد کننده چای 21 جدول 4 میزان مصرف ، جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 22 ادامه جدول 4 23 جدول 5 درصد افزایش تولید در سال های گذشته 24 جدول 6 پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سال های آینده 24 جدول 7 واحدهای فعال در زمینه تولید قهوه فوری در کشور 25 جدول 8 داده ها و اطلاعات مربوطه به طرح های در دست اجرا (برای چای خشک و چای کیسه ای) 25 جدول 9 مقدار تولید چای خشک و میزان واردات آن به نقل از سازمان چای 26 جدول 10 میزان مصرف ، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 27 جدول 11 ظرفیت اسمی طرح 28 جدول 12 ظرفیت عملی طرح که با راندمان 80 درصد در نظر گرفته شده است 28 جدول 13 هزینه های سرمایه گذاری ثابت 29 جدول 14 مشخصات زمین 29 جدول 15 خلاصه هزینه های محوطه سازی 30 جدول 16 خلاصه هزینه های ساختمانی 30 جدول 17 خلاصه هزینه های تاسیسات 31 جدول 18 خلاصه هزینه های وسایل نقلیه 32 جدول 19 هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی در طرح 32 جدول 20 هزینه های قبل از بهره برداری 33 جدول 21 هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا 33 جدول 22 هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا 34 جدول 23 هزینه تاسیسات مصرفی 35فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 36 نتایج حاصله از اجرای طرح : 37  خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .نام چای در نقاط مختلف جهان نام چای در سراسر جهان از دو واژه چینی به لهجه آمور در شمال چین «تای» و به لهجه کانتون در جنوب چین «چا» گرفته شده است که به زبان های روسی ، ترکی ، عربی ، هندی ، ژاپنی و پرتغالی به «چا» و به زبان فارسی به نام «چای» آمده است .تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران ابتدا گیاه چای به عنوان دارو وارد گردیده و بعدها مصرف آن گسترش یافته و به دلیل افزایش مصرف چای برخی از بازرگانان ایرانی را که دست اندر کار تجارت آن بودند ، به فکر انداخت که به کشت و تولید چای در ایران یپردازند . نخستین کسی که به این کار اقدام نمود ، حاج محمد حسین اصفهانی بود . او در سال 1302 هجری قمری در زمان ناصرالدین شاه بذر چای را از چین به ایران آورد . حاج محمد حسین در اصفهان به کشت چای پرداخت ، اما به این کار توفیق نیافت . در گزارش ها و مقالاتی که درباره بررسی های توسعه اقتصادی و صنعتی وزارت اقتصاد در سال 1349 منتشر شده است ، نامساعد بودن آب و هوای اصفهان و مخالفت های داخلی عل این ناکامی دانسته شده است . به هر حال کشت چای در کشور قبل از سال 1280 هجری شمسی رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای ، قهوه می نوشیدند ، به همین دلیل چای خانه های سنتی امروز همان نام سنتی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند . در سال 1280 هجری شمسی از طرف دولت وقت ایران به شاهزاده حاج محمد میرزا کاشف السلطنه چای کار که در آن ژنرال کنسول ایران در هند بود ماموریت داده شد تا چگونگی کشت و کار چای...

دانلود بسته مقاله در مورد استهلاک دانلودمقاله پروژه درمورد شیر و مصارف آن دانلودمقاله و پتروشیمی و محصولات آن دانلود و مقاله ایجاد تغییرات در AHP با سلسله مراتب غیر خطی و وجود روابط ریاضی دانلود بسته مقاله قوانین راهنمایی و رانندگی در نیروی انتظامی دانلود کارآفرینی مقاله گیاه پالایی دانلود پروژه تحقیق Big Data مقاله بسته درباره سیستم کنترل هوشمند موتورخانه پروژه و کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری دانلود بندی تحقیق و بررسی وضعیت بازاریابی شرکت سامسونگ طرح چای کسب و کار کارگاه تولیدی پوشاک دانلود قهوه تحقیق Big Data مقاله بندی درباره سیستم کنترل هوشمند موتورخانه دانلود کارآفرینی مقاله گیاه پالایی دانلود کارآفرینی طرح توجیهی طلا و جواهرسازی دانلود فوری تحقیق و بررسی وضعیت بازاریابی شرکت سامسونگ

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری

پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری 

فهرست مطالب

خلاصه طرح : 4

فصل اول -  کلیات 5
1- 1 مقدمه : 6
نام چای در نقاط مختلف جهان 8
تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران 8
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : 9
محل اجرا : 9
1 – 3 – مشخصات متقاضیان : 9
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی : 10
مجوز های قانونی : 10
مراحل صدور جواز تاسیس : 10
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 11
1-   اشخاص حقیقی 11
2-   اشخاص حقوقی 11
مدارک مورد نیاز: 11
اصلاحیه جواز تاسیس : 12
تعریف: 13
صدور پروانه بهره برداری : 13
مراحل صدور توسعه طرح : 13

 

فصل دوم -  روش انجام کار 15
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 16
بازدید از کارخانه بسته بندی چای و قهوه فوری 16
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده : 16
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 17
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا ) 17


فصل سوم -  امور مالی طرح 18
جدول 1 سود و حقوق گمرگی و شرایط ورود سال 1386 19
جدول 2 میزان تولید جهانی چای از سال 1992 تا 2003 20
جدول 3 آمار مصرف کشورهای وارد کننده چای 21
جدول 4 میزان مصرف ، جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 22
ادامه جدول 4 23
جدول 5 درصد افزایش تولید در سال های گذشته 24
جدول 6 پیش بینی تولید چای خشک و چای کیسه ای در سال های آینده 24
جدول 7 واحدهای فعال در زمینه تولید قهوه فوری در کشور 25
جدول 8 داده ها و اطلاعات مربوطه به طرح های در دست اجرا (برای چای خشک و چای کیسه ای) 25
جدول 9 مقدار تولید چای خشک و میزان واردات آن به نقل از سازمان چای 26
جدول 10 میزان مصرف ، نرخ جمعیت و مصرف سرانه در سال های گذشته 27
جدول 11 ظرفیت اسمی طرح 28
جدول 12 ظرفیت عملی طرح که با راندمان 80 درصد در نظر گرفته شده است 28
جدول 13 هزینه های سرمایه گذاری ثابت 29
جدول 14 مشخصات زمین 29
جدول 15 خلاصه هزینه های محوطه سازی 30
جدول 16 خلاصه هزینه های ساختمانی 30
جدول 17 خلاصه هزینه های تاسیسات 31
جدول 18 خلاصه هزینه های وسایل نقلیه 32
جدول 19 هزینه های تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی در طرح 32
جدول 20 هزینه های قبل از بهره برداری 33
جدول 21 هزینه سالیانه مواد اولیه در سال مبنا 33
جدول 22 هزینه سالیانه مواد اولیه کمکی و بسته بندی در سال مبنا 34
جدول 23 هزینه تاسیسات مصرفی 35

فصل چهارم -  جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات 36
نتایج حاصله از اجرای طرح : 37

 

 

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

نام چای در نقاط مختلف جهان
نام چای در سراسر جهان از دو واژه چینی به لهجه آمور در شمال چین «تای» و به لهجه کانتون در جنوب چین «چا» گرفته شده است که به زبان های روسی ، ترکی ، عربی ، هندی ، ژاپنی و پرتغالی به «چا» و به زبان فارسی به نام «چای» آمده است .

تاریخچه پیدایش و کشت و تولید چای در ایران
ابتدا گیاه چای به عنوان دارو وارد گردیده و بعدها مصرف آن گسترش یافته و به دلیل افزایش مصرف چای برخی از بازرگانان ایرانی را که دست اندر کار تجارت آن بودند ، به فکر انداخت که به کشت و تولید چای در ایران یپردازند .
نخستین کسی که به این کار اقدام نمود ، حاج محمد حسین اصفهانی بود . او در سال 1302 هجری قمری در زمان ناصرالدین شاه بذر چای را از چین به ایران آورد . حاج محمد حسین در اصفهان به کشت چای پرداخت ، اما به این کار توفیق نیافت . در گزارش ها و مقالاتی که درباره بررسی های توسعه اقتصادی و صنعتی وزارت اقتصاد در سال 1349 منتشر شده است ، نامساعد بودن آب و هوای اصفهان و مخالفت های داخلی عل این ناکامی دانسته شده است . به هر حال کشت چای در کشور قبل از سال 1280 هجری شمسی رواج نداشت و ایرانیان قدیم به جای چای ، قهوه می نوشیدند ، به همین دلیل چای خانه های سنتی امروز همان نام سنتی خود یعنی قهوه خانه را حفظ کرده اند . در سال 1280 هجری شمسی از طرف دولت وقت ایران به شاهزاده حاج محمد میرزا کاشف السلطنه چای کار که در آن ژنرال کنسول ایران در هند بود ماموریت داده شد تا چگونگی کشت و کار چای سازی را بیاموزد . مرحوم چایکار پس از مدت ها کار و تلاش روی مزارع چای در هند موفق شد اصول و فنون چای کاری را بیاموزد ، پس از آن با موافقت دولت هند دو هزار نهال را به ایران آورد بعد از مدت ها تحقیق بهترین محل کشت آن در شهرستان لاهیجان شناخت . پس از آن مرحوم چایکاری با مشتقات زیاد قطعه زمینی به مساحت حدود شش جریب در لاهیجان و مقداری در تنکابن یافت و شروع به کشت چای در این دو قطعه اراضی کرد که خوشبختانه از آنها چای معطری بدست آمد .

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی چای و قهوه فوری

محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی  تلفن
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 47 نفر میباشد .

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .
3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .
5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 
1-   اشخاص حقیقی
-   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
-   حداقل سن 18 سال تمام
-   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2-   اشخاص حقوقی
-   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
-   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:
1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع  کشاورزی و روستایی استان.
2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
7-  پوشه فنردار
8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

اصلاحیه جواز تاسیس :
1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.


تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

 صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.
 
مراحل صدور توسعه طرح :
1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.


نوع فایل : docxتعداد صفحه : 37

دبیرخانه صدور مجوز پروانه بهره برداری جهاد کشاورزی شهرستان nbsp nbsp اشخاص صدور پروانه بهره کارآفرینی بسته بندی واحد صدور مجوز مراحل صدور جواز هماهنگی روسای ادارات صدور مجوز nbsp nbsp جواز تاسیس دبیرخانه صدور بسته بندی مورد نیاز هزینه های بندی چای تخصصی مدیریت بررسی تولید تاسیس هزینه






سایر محصولات :

دانلود مقاله در مورد استهلاک


دانلودمقاله درمورد شیر و مصارف آن


دانلودمقاله پتروشیمی و محصولات آن


دانلود مقاله ایجاد تغییرات در AHP با سلسله مراتب غیر خطی و وجود روابط ریاضی


دانلود مقاله قوانین راهنمایی و رانندگی در نیروی انتظامی


دانلود مقاله گیاه پالایی


دانلود تحقیق Big Data


مقاله درباره سیستم کنترل هوشمند موتورخانه


پروژه کارآفرینی بسته بندی چای و قهوه فوری


دانلود تحقیق و بررسی وضعیت بازاریابی شرکت سامسونگ


طرح کسب و کار کارگاه تولیدی پوشاک


دانلود تحقیق Big Data


مقاله درباره سیستم کنترل هوشمند موتورخانه


دانلود مقاله گیاه پالایی


دانلود طرح توجیهی طلا و جواهرسازی


دانلود تحقیق و بررسی وضعیت بازاریابی شرکت سامسونگ



تگ ها :دبیرخانه صدور مجوز پروانه بهره برداری جهاد کشاورزی شهرستان nbsp nbsp اشخاص صدور پروانه بهره کارآفرینی بسته بندی واحد صدور مجوز مراحل صدور جواز هماهنگی روسای ادارات صدور مجوز nbsp nbsp جواز تاسیس دبیرخانه صدور بسته بندی مورد نیاز هزینه های بندی چای تخصصی مدیریت بررسی تولید تاسیس هزینه